Een gietvloer met glitters

Er zijn ruimtes in uw leefomgeving die rust uitstralen zoals bijvoorbeeld uw woonkamer of de slaapkamer. Voor de ruimtes die juist om een beetje sfeer vragen of net dat beetje extra mag uitstralen in de privé sfeer of in bijvoorbeeld uw horecagelegenheid hebben wij iets gaafs en unieks, namelijk de gietvloer met glitters. De uitstraling van deze vloer is een echte eye- catcher en dit uniek stukje design is zeer geschikt voor zowel de uitgaansgelegenheid, discotheek of gewoon in huiselijke sferen.
Naast de mooie barman/vrouw steelt ook deze vloer vol glitters en glamour de show in elke ruimte. De glittervloer is echt van meerwaarde en wij van De perfecte vloeren zijn DE specialist op het gebied van alle soorten stijlvolle naadloze gietvloeren.

Luxe uitstraling met een exclusief karakter
Een gietvloer met glitters is een naadloze slijtvaste gietvloer die luxe en exclusiviteit uitstraalt
Al vanaf jongs af aan trekken glitters onze aandacht en helemaal wanneer dit over een groot oppervlakte is verspreid. Dit soort gietvloeren zijn op dit moment helemaal trendy en deze variant begint zijn plek in vele huishoudens en andere accommodaties in te nemen. Naast de glitters in uw gietvloer kunnen wij ook een mooi 3d effect creëren met bijvoorbeeld een afbeelding of foto naar keuze die wij voor u verwerken in uw vloer, hierdoor maakt u van de ruimte in uw woning of bedrijfspand een echte blikvanger.

Epoxy met glitter en epoxy met grind

De vloer die uitermate geschikt is om showelementen aan toe te voegen is de epoxy vloer. Deze vloer heeft naast de fantastisch uitstraling ook nog een aantal andere voordelen.
Het is namelijk slijtvast ,naadloos, duurzaam, en last but not least makkelijk schoon te maken dus zeer onderhoudsvriendelijk.

De epoxy vloeren kunnen worden voorzien van een antislip laag die de vloer minder glad maken (voor bijvoorbeeld de badkamer) en ook op de dansvloer is dit een aangename toevoeging.
Wij leveren altijd maatwerk dus samen met u zorgen wij voor het beste resultaat. Een van de pluspunten is dat de glittervloer in elke kleur verkrijgbaar is en u zelfs verschillende kleuren glitters met elkaar kunt matchen voor een dynamisch en speels effect. Wij van de perfecte vloeren voldoen altijd aan al uw wensen en voorzien u van de juiste informatie om samen met u tot het perfecte resultaat te komen.

Daarnaast kunt uw zelf aangeven in welke verhouding of dichtheid u de glitters wilt terugzien in uw epoxy vloer, de mogelijkheden zijn eindeloos.
Subtiel wat zorgt voor een luxere uitstraling of juist een grote veelheid wat een echt catchy effect creëert.
Naast epoxy kunnen wij ook grindvloeren leveren met een glittereffect.

Vraag naar de mogelijkheden.

VRAAG NU EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN