Wij nemen u mee naar een egalisatieklus voor een klant in Rotterdam.

Bij aankomst hebben wij de gehele verdieping schoon en stofvrij gemaakt. De diepe gaten vullen wij op met een speciaal daarvoor ontwikkelde plamuur, op deze manier krijgen wij zelfs de ergste oneffenheden uit de vloer.

Na het opvullen van de gaten starten wij met het primeren van de gehele vloer, deze primer zorgt voor een goede hechting  van de egaline aan de vloer. Dankzij onze  speciaal ontwikkelde turboprimer is het mogelijk om al na een uur de egalisatie werkzaamheden te starten. Bij het egaliseren is het belangrijk dat er een goede verhouding ontstaat tussen de egaline en het door ons toe te voegen water, dit allemaal om de perfecte vloei te bewerkstelligen zodat uw dekvloer optimaal strak vloeit.

Een goed begin het halve werk is, daarom gebruiken wij alleen egaline van de hoogste kwaliteit en wordt deze alleen aangebracht door een vakman. Nadat wij klaar zijn met uw dekvloer te egaliseren is er een droogtijd van minimaal 6 uur. Hierna kunt u er alweer overheen lopen dankzij onze speciale turbo egaline. Wanneer het proces helemaal is afgerond lopen wij de vloer helemaal na om te kijken of zelfs de kleinste oneffenheden zijn verdwenen. Wanneer dit het geval is dan is het egalisatie proces volledig afgerond, en kunnen wij beginnen met bijvoorbeeld het plaatsen van een hoogwaardige PU gietvloer.