Peter de Groot Banden en Autoservice Project

Als vloerenbedrijf waren we erg enthousiast toen we benaderd werden door een bedrijf in Oud-Beijerland dat gespecialiseerd is in auto’s en bandenservice (Peter de Groot Banden en Autoservice). Het bedrijf had een visie voor hun werkplaats die volledig was geïnspireerd op de Amerikaanse jaren 60 stijl. We vonden het een fantastisch idee en wisten meteen dat we graag wilden helpen bij het realiseren van deze visie.

Het bedrijf had echter één probleem: hun bestaande vloer was niet in overeenstemming met de uitstraling die ze wilden creëren. De vloer was oud, vies en had veel scheuren en gaten. We stelden voor om een coatingvloer aan te brengen over de bestaande vloer om deze weer nieuw leven in te blazen. Het bedrijf was enthousiast over dit idee en we begonnen met de planning van het project.

De werkwijze

De eerste stap was het bepalen van het type coating dat we zouden gebruiken. We kozen voor een epoxyharscoating vanwege de duurzaamheid en slijtvastheid. Dit type coating zou bestand zijn tegen de zware belasting die wordt veroorzaakt door het verplaatsen van zware apparatuur en het slepen van banden. We begonnen met het voorbereiden van de vloer door deze te schuren en te ontvetten, en alle scheuren en gaten te repareren.

Vervolgens begonnen we met het aanbrengen van de epoxyharscoating in verschillende lagen. We gebruikten een roller en kwast om ervoor te zorgen dat de coating gelijkmatig werd aangebracht en de vloer volledig bedekt was. Toen we klaar waren met de coating, waren we erg tevreden met het resultaat. Het gaf de werkplaats een professionele uitstraling die perfect paste bij de Amerikaanse jaren 60 stijl van het bedrijf.

Het resultaat bij Peter de Groot Banden en Autoservice

Enkele weken later besloten we om terug te gaan naar het bedrijf om te zien hoe het uiteindelijke resultaat eruitzag. We waren verbaasd over hoeveel verschil het had gemaakt. De vloer was nu volledig vlak en had een prachtige glans. Het paste perfect bij de Amerikaanse stijl en creëerde een uitnodigende en professionele sfeer in de werkplaats.

Peter de Groot Banden en Autoservice was ook zeer tevreden met het resultaat. Ze vertelden ons dat de vloer nu veel gemakkelijker schoon te maken en te onderhouden was, waardoor het bedrijf tijd en geld bespaarde op het onderhoud van de vloer. Bovendien was de vloer nu veiliger, omdat het risico op struikelen en uitglijden aanzienlijk was verminderd.

Peter de Groot Banden en Autoservice

Slotwoord

Al met al was dit project een groot succes en een van onze favoriete projecten tot nu toe. We waren vereerd om te kunnen helpen bij het realiseren van de visie van het bedrijf en zijn erg trots op het eindresultaat. We kijken uit naar toekomstige projecten waarin we de visie van onze klanten kunnen helpen realiseren en hun werkplek kunnen verbeteren.

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op, we informeren je graag over de mogelijkheden.