ONTVANG ONZE VLOER OFFERTE

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw vloer. Vaak ontvangt u dezelfde dag al een scherpe offerte in uw mailbox.

Binnen 24 uur reactie

Geheel vrijblijvend

Scherpe offerte

Heldere taal

Binnen 24 uur reactie

Geheel vrijblijvend

Scherpe offerte

Heldere taal

Stuur mij een offerte!

  Bedrijfsnaam:

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mail: (verplicht)

  Uw telefoonnummer:

  Om welke dienst gaat het?

  Onderwerp:

  Afbeelding van huidige vloer uploaden?

  Uw bericht:


  Wat anderen zeggen:

  Marian Vd Beitel
  Marian Vd Beitel
  2023-04-21
  Wij hebben eerst onze woonkamervloer door De Perfectevloeren laten doen. Dit was best ingewikkeld doordat het moest aansluiten aan de parketvloer. Dit is prachtig gelukt. Met dit vertrouwen op zak hebben we nu ook de badkamer vloer laten doen. Ook dit ziet er prachtig uit. Ze werken netjes en komen hun afspraken na. Wij zijn heel positief.
  Bennie De Leest
  Bennie De Leest
  2023-04-18
  Mijn vriendin en ik vonden het tijd om de keuken te veranderen, daarbij de keuze om weer voor een laminaatvloer te gaan of over te gaan naar een gietvloer. Via via zijn we terecht gekomen bij de Perfecte Vloeren. Al onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Om die reden hebben we gekozen om te gaan voor een gietvloer. De service is top en de afspraken zijn duidelijk. De mooie grijze structuur van de gietvloer past perfect bij onze keuken. Tot op heden hebben wij geen moment spijt gehad!
  Joshua Boer
  Joshua Boer
  2023-04-17
  Mijn gietvloer laten leggen door De Perfecte Vloeren, en of die perfect is... Ik ben tevreden!
  Mike Meertens
  Mike Meertens
  2022-07-31
  Door de onverwachte snelle verkoop van ons ouderlijk huis moesten wij sneller dan verwacht intrekken in ons nieuwe huis , Gelukkig konden ze van de perfecte vloeren snel schakelen en zijn ze een aantal weken eerder begonnen het uiteindelijke resultaat is ook echt om door een ringetje te halen ik ben zeer tevreden vriendelijk personeel en ontvangen op een mooie locatie/showroom Al met al een goede ervaring
  T Kellaa
  T Kellaa
  2022-03-16
  Geweldige resultaat en wat een vriendelijke en vakkundige mensen! Ontzettend bedankt, ik zal iedereen deperfectevloeren aanraden.
  Devon van der Weijden
  Devon van der Weijden
  2022-03-16
  Geweldig werk geleverd bij mij thuis. Deze gasten werken keihard en dat is ook terug te zien in het resultaat. Zou de perfecte vloeren bij iedereen aanraden.
  Marloes de Wit
  Marloes de Wit
  2022-03-03
  Super blij met mijn gietvloer. Top kwaliteit. Fijn contact, super service. Zet zich 110% in voor een tevreden klant, niks is teveel!
  Nathan Koster
  Nathan Koster
  2021-12-10
  Wat een super bedrijf, zeer vriendelijk personeel. Heel professionele vakmensen over de 'vloer' gehad zeer tevreden prijs kwaliteit verhouding is heel goed . Ik ben blij met deperfectevoeren.nl
  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo 👋, Waar kunnen wij je mee helpen?