ONTVANG ONZE VLOER OFFERTE

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw vloer. Vaak ontvangt u dezelfde dag al een scherpe offerte in uw mailbox.

Binnen 24 uur reactie

Geheel vrijblijvend

Scherpe offerte

Heldere taal

Binnen 24 uur reactie

Geheel vrijblijvend

Scherpe offerte

Heldere taal

Stuur mij een offerte!

  Bedrijfsnaam:

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mail: (verplicht)

  Uw telefoonnummer:

  Om welke dienst gaat het?

  Onderwerp:

  Afbeelding van huidige vloer uploaden?

  Uw bericht:


  Wat anderen zeggen:

  Melanie Kleen
  Melanie Kleen
  2023-09-06
  Wat een fijn bedrijf! Super snelle service en top kwaliteit! Enorm blij met m'n vloer, makkelijk schoon te maken en altijd een strakke look! Mocht ik nog een vloer nodig hebben, dan zal ik zeker terug komen.
  Joey Steenlage
  Joey Steenlage
  2023-08-19
  Na verschillende offertes vergeleken te hebben heb ik voor dit bedrijf gekozen . Ik heb een lichtgrijze pu gietvloer genomen maar er moest wel eerst geëgaliseerd worden dat heeft dit bedrijf ook gedaan. Mijn ervaring is dat ik voorzien ben van alle informatie om tot een goede keuze te komen . De werkmensen die de vloer hebben geplaatst waren ook heel netjes en werkten netjes en het belangrijkste was het resultaat dat ook gewoon super geworden en wij zeer tevreden over zijn Ik raad dit bedrijf aan.
  Rob van Erk
  Rob van Erk
  2023-08-19
  De Perfecte Vloeren ingeschakeld om na aanleg vloerverwarming de vloer te voorzien van een krimpvrije mortel en daarna door hun te laten egaliseren. Er lagen in de keuken en gang marmeren tegels die een ander bedrijf met veel schade aan de vloer er uit hadden gehaald. De Perfecte Vloeren hebben alles voor ons perfect opgelost. Zeer professioneel, vriendelijk en uitstekende communicatie. Dat alles tegen een scherpe prijs en ... een perfect opgeleverde vloer. Volgende keer schakel ik ze zeker weer in.
  Mourad Hassan
  Mourad Hassan
  2023-07-25
  Erg blij met het resultaat! Erg netjes gewerkt. Mike bedankt voor het advies dat ik voor de pu gietvloer moest gaan. Ik heb er zeker geen spijt van. Ook erg blij met de kleur
  Destin Vijfvinkel
  Destin Vijfvinkel
  2023-07-15
  Ik ben absoluut enthousiast over de goede service plus vakmanschap die ze hebben geleverd bij het installeren van vloerverwarming, en het egaliseren van de ondervloer zodat een kennis mijn pvc visgraat vloer kon plaatsen ..dus van begin tot eind was het zeker een soepele en plezierige ervaring.
  marck molendijk
  marck molendijk
  2023-07-15
  In april mijn badkamer laten renoveren , een deel van de klus bestond uit beton cire op de wanden en een pu gietvloer op de vloer . Mike van De perfecte vloeren op bezoek gehad voor een gietvloer en kwam er toen achter dat zij ook betonciré aanbieden dus dit ook door dit bedrijf laten doen . Ik ben blij met het resultaat en hoe het contact allemaal gegaan is.
  Erdem G
  Erdem G
  2023-07-14
  Februari vloerverwarming aangeschaft voor in de woonkamer en keuken. Deze wilde ik onder mijn nieuwe pvc laminaat hebben. De communicatie en het plannen van de werk ging super soepel. Thuis zijn ze in ieder geval blij. Vooral de kids die op blote voeten rondlopen.
  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo 👋, Waar kunnen wij je mee helpen?