ONTVANG ONZE VLOER OFFERTE

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw vloer. Vaak ontvangt u dezelfde dag al een scherpe offerte in uw mailbox.

Binnen 24 uur reactie

Geheel vrijblijvend

Scherpe offerte

Heldere taal

Binnen 24 uur reactie

Geheel vrijblijvend

Scherpe offerte

Heldere taal

Stuur mij een offerte!

  Bedrijfsnaam:

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mail: (verplicht)

  Uw telefoonnummer:

  Om welke dienst gaat het?

  Onderwerp:

  Afbeelding van huidige vloer uploaden?

  Uw bericht:


  Wat anderen zeggen:

  Mike Meertens
  Mike Meertens
  2022-07-31
  Door de onverwachte snelle verkoop van ons ouderlijk huis moesten wij sneller dan verwacht intrekken in ons nieuwe huis , Gelukkig konden ze van de perfecte vloeren snel schakelen en zijn ze een aantal weken eerder begonnen het uiteindelijke resultaat is ook echt om door een ringetje te halen ik ben zeer tevreden vriendelijk personeel en ontvangen op een mooie locatie/showroom Al met al een goede ervaring
  Patrick Van Engelsdorp Gastelaars
  Patrick Van Engelsdorp Gastelaars
  2022-03-23
  T Kellaa
  T Kellaa
  2022-03-16
  Geweldige resultaat en wat een vriendelijke en vakkundige mensen! Ontzettend bedankt, ik zal iedereen deperfectevloeren aanraden.
  Jordy Pheijffer
  Jordy Pheijffer
  2022-03-16
  Devon van der Weijden
  Devon van der Weijden
  2022-03-16
  Geweldig werk geleverd bij mij thuis. Deze gasten werken keihard en dat is ook terug te zien in het resultaat. Zou de perfecte vloeren bij iedereen aanraden.
  Marloes de Wit
  Marloes de Wit
  2022-03-03
  Super blij met mijn gietvloer. Top kwaliteit. Fijn contact, super service. Zet zich 110% in voor een tevreden klant, niks is teveel!
  Nathan Koster
  Nathan Koster
  2021-12-10
  Wat een super bedrijf, zeer vriendelijk personeel. Heel professionele vakmensen over de 'vloer' gehad zeer tevreden prijs kwaliteit verhouding is heel goed . Ik ben blij met deperfectevoeren.nl
  jeffrey bresser
  jeffrey bresser
  2021-03-11
  Wat een keuze heeft dit bedrijf, het personeel is vriendelijk en is adviserend in welke vloer het beste past. Kortom prima service, top levering van service
  Paul Willems
  Paul Willems
  2021-03-11
  Tijdens onze zoektocht naar een gietvloer bij dit bedrijf uitgekomen. Tijdens het orrienteren naar de meest geschikte gietvloer zijn we goed geholpen bij het afwegen van alle voor- en nadelen van de verschillende soorten gietvloeren. Er wordt in oplossingen gedacht. Het uiteindelijke resultaat mag er dan ook echt zijn! Ontzettend mooie gietvloeren in ons hele huis, inclusief de badkamer en het toilet. Een ontzettende aanrader wanneer je op zoek bent naar een bedrijf voor een gietvloer!
  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo 👋, Waar kunnen wij je mee helpen?