ONTVANG ONZE VLOER OFFERTE

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan voor uw vloer. Vaak ontvangt u dezelfde dag al een scherpe offerte in uw mailbox.

Binnen 24 uur reactie

Geheel vrijblijvend

Scherpe offerte

Heldere taal

Binnen 24 uur reactie

Geheel vrijblijvend

Scherpe offerte

Heldere taal

Stuur mij een offerte!

  Bedrijfsnaam:

  Uw naam: (verplicht)

  Uw e-mail: (verplicht)

  Uw telefoonnummer:

  Om welke dienst gaat het?

  Onderwerp:

  Afbeelding van huidige vloer uploaden?

  Uw bericht:


  Wat anderen zeggen:

  Merel Love
  Merel Love
  2024-03-24
  Fantastic servers, onze vloer is heel mooi geworden ✨
  Aleyna Polatli
  Aleyna Polatli
  2024-02-13
  uitstekende service geleverd bij het plaatsen van mijn gietvloer. Hun team was professioneel, deskundig en vriendelijk, en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Ik zou dit bedrijf ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit
  Jamielee Stolk
  Jamielee Stolk
  2024-02-13
  Ik ben goed geinformeerd over de verschillende keuzes gietvloeren, echt een top service! Goede kwaliteit vloer, die makkelijk te onderhouden is! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.
  Zap Nl
  Zap Nl
  2024-02-13
  M’n eerste appartement laten doenn!, ben zo onder de indruk van hoe het geworden is😍 Zeker een aanrader👍👍
  Britney Van Der Meer
  Britney Van Der Meer
  2024-02-13
  Heel blij met de vloer in mijn nieuwe huis. Ziet er top uit! Super blij mee. Zeker een aanrader!
  Melanie Kleen
  Melanie Kleen
  2023-09-06
  Wat een fijn bedrijf! Super snelle service en top kwaliteit! Enorm blij met m'n vloer, makkelijk schoon te maken en altijd een strakke look! Mocht ik nog een vloer nodig hebben, dan zal ik zeker terug komen.
  Joey Steenlage
  Joey Steenlage
  2023-08-19
  Na verschillende offertes vergeleken te hebben heb ik voor dit bedrijf gekozen . Ik heb een lichtgrijze pu gietvloer genomen maar er moest wel eerst geëgaliseerd worden dat heeft dit bedrijf ook gedaan. Mijn ervaring is dat ik voorzien ben van alle informatie om tot een goede keuze te komen . De werkmensen die de vloer hebben geplaatst waren ook heel netjes en werkten netjes en het belangrijkste was het resultaat dat ook gewoon super geworden en wij zeer tevreden over zijn Ik raad dit bedrijf aan.
  Rob van Erk
  Rob van Erk
  2023-08-19
  De Perfecte Vloeren ingeschakeld om na aanleg vloerverwarming de vloer te voorzien van een krimpvrije mortel en daarna door hun te laten egaliseren. Er lagen in de keuken en gang marmeren tegels die een ander bedrijf met veel schade aan de vloer er uit hadden gehaald. De Perfecte Vloeren hebben alles voor ons perfect opgelost. Zeer professioneel, vriendelijk en uitstekende communicatie. Dat alles tegen een scherpe prijs en ... een perfect opgeleverde vloer. Volgende keer schakel ik ze zeker weer in.
  Mourad Hassan
  Mourad Hassan
  2023-07-25
  Erg blij met het resultaat! Erg netjes gewerkt. Mike bedankt voor het advies dat ik voor de pu gietvloer moest gaan. Ik heb er zeker geen spijt van. Ook erg blij met de kleur
  Chat openen
  Hulp nodig?
  Hallo 👋, Waar kunnen wij je mee helpen?