OVER ONS

Leer ons kennen en ontdek zelf waarom vele particulieren en bedrijven voor onze vloeren kiezen.

Uw vloer specialist.

De Perfecte Vloeren is een ervaren innovatief bedrijf, dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van gietvloeren, grindvloeren, mortelvloeren en het egaliseren.

Door ons vakmanschap en ruime ervaring garanderen wij u een vloer van topkwaliteit. Niet alleen in de afwerking van de vloeren, maar ook in onze producten en manier van omgang.

Eerlijk advies.

Wij zijn een flexibel bedrijf met een oog voor detail en zullen u altijd eerlijk advies verschaffen. Daarom kiezen juist veel particulieren en bedrijven voor ons.
Wij willen een vloer creëren die bij u past en waar u 15 jaar later nog met trots naar mag kijken.

Onze gedreven en vakbekwame werknemers staan voor u klaar, ook na het project! Wij streven naar het leveren van maximale kwaliteit en tevredenheid. Dus als na het project nog vragen hebt, dan staan wij voor u klaar!

Voor particulieren en bedrijven.

Wij brengen hoogwaardige vloeren aan bij zowel particulieren als bedrijven. Heeft u interesse in een mooie, strakke vloer die uw huis, bedrijf of kantoor een persoonlijke uitstraling geeft? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden en bespreken samen met u uw wensen.

  • Gietvloeren
  • Gietvloeren
  • Beton cire
  • Gietvloeren
  • Gietvloeren
794
PROJECTEN AFGEROND
794
TEVREDEN KLANTEN
5
AANTAL WERKNEMERS

Wij helpen uw vloer er geweldig en professioneel uit te laten zien

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo 👋, Waar kunnen wij je mee helpen?