Gietvloer bij Giovanni in Ijsselmonde project

Als gietvloerbedrijf zijn we trots op ons vakmanschap en de tevredenheid van onze klanten. Daarom willen we graag vertellen over een recent project dat we hebben afgerond van een gietvloer bij Giovanni in Ijsselmonde.

Giovanni had bij ons aangegeven dat hij op zoek was naar een nieuwe gietvloer voor zijn keuken en toilet. Hij was gecharmeerd van het moderne uiterlijk en de duurzaamheid van gietvloeren en had gehoord dat wij als gietvloerbedrijf bekend stonden om onze kwaliteit en service.

Na een eerste afspraak met Giovanni hebben we samen gekeken naar de verschillende opties die het beste bij zijn wensen en behoeften pasten. Uiteindelijk hebben we besloten om voor beide ruimtes een Pu uv bestendige gietvloer te plaatsen in een warme, neutrale tint.

Gietvloer in Ijsselmonde

De uitdaging

Een van de uitdagingen van het project was dat de keuken grenst aan de woonkamer waar Giovanni een mooie pvc vloer had liggen. We wilden er dus voor zorgen dat de overgang tussen de twee vloeren naadloos zou zijn. Gelukkig hebben we veel ervaring met het plaatsen van gietvloeren en hebben we deze uitdaging met succes kunnen oplossen. Het eindresultaat was een mooie en stijlvolle combinatie van een gietvloer in de keuken en een pvc vloer in de woonkamer.

We zijn na de installatie van de gietvloer teruggegaan naar de woning van Giovanni om het eindresultaat te bekijken. Zowel Giovanni als wij waren zeer tevreden over het eindresultaat. De gietvloer gaf de keuken en het toilet een moderne en strakke uitstraling en paste perfect bij de rest van de woning.

We zijn blij dat we Giovanni hebben kunnen helpen bij het realiseren van zijn wensen en we zijn trots op het eindresultaat. Als gietvloerbedrijf doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en we zullen ons blijven inzetten om hoogwaardige kwaliteit en service te bieden aan al onze klanten.

Gietvloer bij Giovanni Gietvloer bij Giovanni Ijsselmonde

Ben je na het lezen over dit project nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op of vraag gemakkelijk een offerte aan. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en informeren je over hetgeen wat wij voor jou kunnen betekenen.