Naomi’s betonciré vloeren project

Vandaag namen we een kijkje bij Naomi’s betonciré vloeren, een paar maanden na de installatie. Naomi koos ervoor om haar woning een moderne en chique uitstraling te geven met enkele opvallende accenten, waaronder een lichtroze bank, een zwarte salontafel, een zwarte eetkeuken met hoge stoelen en een opvallend tapijt met bloemenmotief.

Laten we eens kijken hoe deze elementen samenkomen in haar prachtige interieur.

Naomi’s betonciré vloeren

In de woonkamer

Om te beginnen, laten we het hebben over de betonciré vloer. Naomi koos voor deze stijlvolle, duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer om haar woonkamer een strakke, moderne uitstraling te geven. Het is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton cire is ideaal voor zowel binnen- als buitenwerk en geschikt voor zowel vloeren als wanden en plafonds. Het is ook perfect te combineren met vloerverwarming, wat het een comfortabele en energiezuinige optie maakt.

Naomi koos ervoor om haar betonciré vloer te combineren met een lichtroze bank, wat een speels en vrouwelijk element aan de kamer toevoegt. Ook heeft Naomi de natuur in huis weten te halen door prachtige kamerplanten neer te zetten in huis, samen met het tapijt met bloemen motief geeft dit de woonkamer een frisse ‘nature touch’.

De bank is groot genoeg om gasten te ontvangen en toch comfortabel genoeg om op te loungen wanneer Naomi ’s avonds lekker voor de tv zit. In de hoek naast de bank staat opvallende lamp die de aandacht trekt en het geheel mooi afmaakt. Op het kleed vinden we een twee mooie zwarte ronde salontafels die wanneer nodig over elkaar heen gezet kunnen worden en naast elkaar gezet kunnen worden wanneer de situatie erom vraagt.

De zwarte ronde tafelbladen steken mooi af tegen de lichtroze bank en past perfect bij de andere zwarte elementen in de kamer. Zoals de eetkeuken met de hoge zwarte stoelen, die er modern en strak uitzien en mooi passen bij de beton ciré vloer.

Als eyecatcher van de kamer heeft Naomi een prachtig tapijt met bloemenmotief gekozen. Het kleurenpalet past perfect bij de lichtroze bank en het zwarte meubilair en voegt een speels element toe aan de ruimte. Het geeft de ruimte ook een huiselijk gevoel, en het zachte tapijt maakt de ruimte extra comfortabel.

Naomi heeft met haar keuze voor de betonciré vloer, lichtroze bank, zwarte salontafel, eetkeuken met hoge zwarte stoelen en het opvallende tapijt met bloemenmotief een prachtig, samenhangend interieur gecreëerd. Het is een mix van strakke lijnen en speelse accenten, wat de ruimte interessant en uitnodigend maakt. Dankzij haar slimme ontwerpkeuzes zorgt Naomi ervoor dat haar woning een stijlvol en modern geheel vormt.

Naomi's betonciré vloeren Naomi's betonciré vloeren

In de badkamer

Als we een verdieping omhoog gaan komen we uit in Naomi haar badkamer. Deze fraaie badkamer is voorzien van prachtige witte marmerlook tegels die de badkamer een zeer luxueuze uitstraling geven. Nog iets wat meteen opvalt is de gouden douchecabine, gouden kranen en andere gouden accessoires. Wij zijn helemaal weg van haar badkamermeubel die fraai past bij haar lichtroze betegelde muur. En kijk eens even naar de gouden kranen en de gouden spiegel erboven, prachtig!

In deze ruimte heeft Naomi gekozen voor dezelfde vloer van betonciré als beneden. Dit is een uitstekende keuze mede doordat onze betonciré vloeren waterdicht zijn en gemakkelijk schoon te maken. De algehele look die zij gecreëerd heeft in deze ruimte is er een die pure luxe uitstraalt maar dankzij de vloer ook een vleugje rust brengt in het geheel zodat je na een lange dag op een rustige relaxte manier je eigen kunt onderdompelen in pure luxe.

Wij weten van Naomi dat zij best handig is en graag klust in huis. Dus zijn wij benieuwd naar het eind resultaat wanneer haar huis dadelijk helemaal af is!

Beton cire badkamer bij Naomi Luxe badkamer met Beton cire

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op, we informeren je graag over de mogelijkheden.